Festivitatea de deschidere a noului an scolar 2012-2013

       Clopoțelul a sunat din nou. Ne-am adunat cu mic, cu mare în curtea Şcolii Gimnaziale nr.2 Codlea  pentru a trăi ca de fiecare dată emoțiile festivității de deschidere a noului an școlar.

     Ca în fiecare an d-na director Roiniţă Mariana si dl. director adjunct Rekkert Rudolf, au urat Bun venit tuturor elevilor si părinților veniți la acest eveniment. Amintind de lucrurile bune si cele mai puțin bune aceștia au îndemnat elevii la învățătură, disciplină și respect pentru a putea obține performante în cât mai multe domenii și mai ales la examenele naționale  pe care elevii claselor a VIII-a le vor susţine anul viitor. De asemenea au fost trecute în revistă rezultatele foarte bune obținute de elevii școlii noastre în anul școlar trecut la olimpiadele școlare, concursurile pe arii curriculare cât și la competițiile sportive.  A avut loc așa cum se cuvine și o festivitate religioasă oficiată de către preotul Ioan Stăniloiu și preotul Emilian Tîrnacop .

    %%wppa%% %%slideonly=4%% %%size=300%% %%align=left%%      Cu această ocazie urăm Bun venit si celor mai mici elevi ai şcolii, din clasele pregătitoare si clasele I, care au privit uimiți desfășurarea evenimentului si care au așteptat  emoționați să-și cunoască doamna învățătoare ce-i va îndruma cu răbdare in tainele cunoaşterii până la finalul ciclului primar.

    Cu cele mai bune gânduri, noi, colectivul de profesori ai Școlii Gimnaziale nr.2 Codlea urăm tuturor elevilor Succes in noul an școlar, sănătate si perseverență în realizarea proiectelor ce se vor desfășura sub îndrumarea noastră.

     prof. Aura MARTON